Boodschappenlijstje

375 g bakmeel
375 g donkere basterdsuiker
50 g rozijnen
1 eetlepel kaneel
300 g roomboter

Uit de Korte Keten Automaat:
2 appels
2 peren
150 g havermout

(Heerlijk) Havermoutgebak

Verwarm de oven voor op 200 graden. Wel de rozijnen in lauw water.

Schil de appels en peren en snijd ze in blokjes van ongeveer 1 cm.

Smelt de boter en meng dit met de havermout, basterdsuiker en het bakmeel.

Bekleed een bakblik met bakpapier.

Meng de appel- en peerblokjes, rozijnen en het kaneel door elkaar.

Neem de helft van het beslag en bedek hiermee de bodem van het bakblik. Druk goed aan.

Plaats de appels op het beslag en verkruimel de andere helft van het beslag er overheen, maar druk dit niet aan. Vervolgens bak je dit 60 min af in de voorverwarmde oven. Smakelijk!