Iedere dag brengen we groente, fruit en zuivel, gemaakt door boeren uit de omgeving, naar jouw stad. De producten hebben een korte weg afgelegd en zijn dus vers en op z’n lekkerst. Onze automaten staan op drukbezochte plekken, zodat je even langs kunt op weg naar de kinderopvang, dansles of na het werk. Kies zelf wat en hoeveel je wil en betaal eenvoudig digitaal. En mocht je het leuk vinden, dan kan je via de QR code op het product meer lezen over de mensen die zich dag en nacht voor jou inzetten om dit product te kunnen eten. 

Van het land

Boeren in jouw omgeving zijn iedere dag bezig met het kweken, telen, plukken en oogsten van de lekkerste groente, fruit en andere producten. 

Zij staan te popelen om meer te vertellen over waar zij iedere dag met passie mee bezig zijn. Wij stellen hen graag aan je voor!

De eerste Korte Keten Automaat van Nederland stond in Almere. Producenten in de omgeving van Almere leverden heerlijke producten voor deze automaat. Benieuwd naar hen?

Via de automaat

Wij brengen de lekkerste producten naar onze automaten op drukbezochte plekken in de stad. Even langs de automaat om de hoek en dan snel genieten van wat dichtbij te bieden heeft.

Wij vullen onze automaten iedere dag aan voor je. Het enige dat jij hoeft te doen, is een product kiezen, eenvoudig betalen en voilà, je haalt het product zo uit de automaat!

Het is groen en propvol versheid, ra ra, wat is het? De automaat in Almere!

naar jouw bord

De Korte Keten Automaat biedt wat het land op dat moment geeft. Dus laat je verrassen door de wisselende samenstelling!

En als je even niet weet wat je er mee kan koken, dan hebben wij nog iets fijns. Via QR codes op de producten delen wij recepten met je. Lokaal koken was nog nooit zo makkelijk!

Onze recepten worden bedacht door chefkok Sharon de Miranda.

Samenwerken?

Ben jij een (samenwerkingsverband van) agrarisch producent(en) en sta je te popelen om via de korte keten te verkopen?

Het idee is simpel

Maar we kunnen ons best voorstellen dat je vragen hebt. Hoe kort is kort bijvoorbeeld, in onze automaat? En is kort ook biologisch?