Leuk dat je interesse hebt! Er zijn een aantal factoren van belang om een automaat te plaatsen, denk aan de locatie, de boeren in de omgeving en de wensen van de consument. Elke situatie is uniek. Daar praten we heel graag met je over verder! Neem contact met ons op.

Wij zien 30 kilometer als een korte afstand voor voedselproductie. Daarom streven wij ernaar om alle producten in de Korte Keten Automaat in een straal van maximaal 30 kilometer rondom de automaat te verzamelen. Wanneer we je heel graag met iets lekkers kennis willen laten maken buiten die 30 kilometer, dan zullen we dat doen. Maar verder dan 50 kilometer zoeken we nooit.

Wij werken altijd met boeren samen die oog hebben voor de natuur en nadenken over hun bijdrage aan een gezonde leefomgeving. Een biologisch keurmerk is vaak een logisch gevolg, maar geen must-have. Wil jij het precies weten? Binnenkort komt hier per boer alle info te staan.

Tijdens de Dutch Food Week in oktober 2021 (9 t/m 17) staat onze eerste automaat in Almere. Houd onze socials in de gaten om te horen waar de volgende Korte Keten Automaat zal komen. Heb jij zelf ideeën voor een locatie? Laat het ons weten!

We vullen de Korte Keten Automaat iedere dag aan met de lekkerste, verse producten uit de omgeving.

Wat vers inhoudt, verschilt per product. Zo zijn de eitjes bijvoorbeeld kakelvers, maar is de jam al eerder ingemaakt. Wat we je kunnen garanderen is dat wij de producten deze week hebben opgehaald bij de boer. In onze automaat zit slimme techniek die de temperatuur reguleert. Zo blijven de producten zo lang mogelijk vers!

Wij doen er alles aan om onze boeren een eerlijke prijs te betalen. Wat deze eerlijke prijs daadwerkelijk is stellen wij samen met hen en onze andere partners vast. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. 

Wat daar tegenover staat? De producent verplicht zich om alles wat wij meer betalen dan de markt te investeren in het vergroten van duurzaamheid en biodiversiteit

En omdat wij de enige schakel zijn tussen de boer en jou als consument, valt er gelukkig genoeg te verdienen terwijl onze producten betaalbaar blijven. Jij blij, boer blij!

Wanneer de automaat niet goed werkt of als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent, laat het ons dan weten via 0682085081 of info@dekorteketenautomaat.nl.

Het is alleen mogelijk om met je pinpas digitaal te betalen bij de automaat. Lekker makkelijk!

PS. Voor de automaat in Almere betekent dit dat als je niet digitaal (zonder pincode) kan betalen, aanschaf nu helaas niet mogelijk is.