Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Prachtig nieuws: de eerste Korte Keten Automaat van Nederland komt te staan in Almere! Tijdens de Dutch Food Week staat de automaat op het Forum. Almere maakt kennis met al het lekkers dat de nabije omgeving te bieden heeft.

De eerste Korte Keten Automaat van Nederland komt te staan in Almere op het Forum, dichtbij de bekende ALLY-trap. Bezoekers kunnen kiezen uit een divers assortiment aan producten uit de omgeving van Almere. Daarnaast kunnen ze kennismaken met de boeren wiens producten in de automaat liggen. 

De Korte Keten Automaat maakt deel uit van de Dutch Food Week (#DFW2021). De automaat past perfect bij deze week, waarin
 positieve voedselinitiatieven overal in Nederland worden uitgelicht.

Op zaterdag 9 oktober wordt de automaat feestelijk geopend in het bijzijn van Jan-Nico Appelman (Provincie Flevoland), Marije Beens (Ministerie van LNV) en Wouter Stevens (Rabobank Metropoolregio Amsterdam). Erg leuk is het dat ook Nicole Smits (Fruithal Smits), die haar producten levert aan de Korte Keten Automaat, aanwezig is.

De automaat is tot en met 16 oktober te bezoeken op het Forum, voor iedereen die graag kennis wil maken met dit vernieuwende voedselconcept.

Meer berichten